AT Kernwaarden:

  • Samenwerken (langdurig)
  • Integriteit
  • Professionaliteit
  • Plezier

Wij opereren vanuit onze kernwaarden. Onze organisatie is gevoed en opgegroeid vanuit deze kernwaarden en zit tot in onze wortels verweven.

De relaties die wij aangaan baseren wij op deze kernwaarden. Zowel van onze klanten als onze leveranciers en onderaannemers verwachten wij dezelfde instelling. Wij streven hierbij zoveel mogelijk naar een “back tot back” principe. Wij zien onze relaties dan ook graag als partners.

Wij staan voor ons woord en afspraak is afspraak. Op een integere en sociale wijze zaken doen is voor ons een doel op zich.

Wij doen onze werkzaamheden op een professionele manier. Waarbij duidelijke communicatie, vooraf afspraken maken en kennis van zaken onze uitgangspunten zijn.

Wij vinden het belangrijk om plezier te hebben in en tijdens onze werkzaamheden. Dit willen wij dan ook uitstralen naar onze partners. Teamgevoel en met elkaar een doel behalen is hierin een belangrijke factor.

Duurzaamheid en MVO
Duurzaamheid en MVO zijn ondertussen in het bedrijf leven niet meer weg te denken. Ook wij als bedrijf willen hier ons steentje in bijdragen. Vanuit onze kernwaarden doen wij dit graag met en voor onze partners. Een aantal sociale activiteiten die wij de laatste jaren als bedrijf hebben ondersteunt zijn: Roparun, Assanta children’s home Kenia, Jaarlijkse golftoernooi en diverse regionale sportverenigingen.